Ben ik geblokkeerd?

Hoe kun je weten of iemand je geblokkeerd heeft? Er zijn verschillende punten waaraan je dit kunt zien:

  • Bij de berichten die je stuurt naar deze persoon blijft er altijd maar 1 vinkje te zien (bericht afgeleverd op de server verzonden). Er komt nooit een tweede te staan zodra het afgeleverd is op het andere toestel.
  • De status “Laatst gezien…” en “Online” is niet meer zichtbaar bij deze persoon.
  • De profielfoto is niet meer te zien

Als hier sprake van is kan het zijn dat je geblokkeerd bent. Maar dit hoeft niet. Voor iPhone-gebruikers is het vanaf update 2.8.1 mogelijk de “laatst gezien…” status uit te schakelen. Daarnaast kan het soms ook even duren voordat een bericht is afgeleverd op een toestel. Een enkel vinkje wil dus niet direct zeggen dat je geblokkeerd bent.

11 thoughts on “Ben ik geblokkeerd?”

  1. Bij een verstuurd bericht naar 1 contact zie ik 1 grijs vinkje en als ik het bericht open en naar links schuif zie ik 2 grijze en 2 blauwe vinkjes maar bij beiden geen tijdstip!

    Wat betekent dit?

  2. Dat betekent dat het bericht verzonden is 1 vinkje. Maar niet afgeleverd 2 grijze vinkjes en dus ook niet gelezen is 2 blauwe vinkjes. En omdat de laatste twee gevallen niet hebben plaatsgevonden (ontvangen en gelezen) is hier dus ook geen tijdstip van bekend.

  3. hi,

    als ik iemand verwijder uit mijn contactenlijst en telefoonboek kan hij dan nog mijn …. laatst gezien …. zien
    thanks voor je antwoordje

  4. Hi Sweetieke,als jij je laatst gezien,foto en status op contacten hebt staan op je app(bij instellingen en dan account en dan privacy)en je verwijderd diegene uit je tel dan kan diegene jou profiel niet meer zien. Ziet alleen zo wit poppetje en alleen wanneer je online bent,thats all.

  5. Ik heb ook op prive staan mijn app. Alleen mensen die ik in mijn contacten heb zien mijn app profile. En als diegene hetzelfde heeft en heeft mijn telnr in haar of zijn contacten dan ook zo. Sommige hebben op iedereen staan. Dus ligt aan jezelf. Ook al heb je diegene niet meer in je app(via je tel) dan kan diegene nog wel zien wanneer je online bent(en ziet zo wit poppetje).

  6. Mijn vraag… geblokkeerd om iemand te bellen maar kan diegene wel op de app zien. (Inclusief afbeelding en tijdstip van online). Kan het zo zijn dat diegene mijn telnr gewist heeft en ik diegene toch nog online kan zien?

  7. Als je door iemand bent geblokkeerd en je switcht naar een nieuw telefoon nummer maar op hetzelfde account, ben je dan nog steeds geblokkeerd of heft dit een blokkade op?
    Ik zie nog steeds de status en profielfoto maar laatst gezien blijft op hetzelfde tijdstip staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *